Efter en lång säsong med 3 Ironman + 1 Halv-IM, så har jag nu min årliga säsongsvila. November ut får jag slappa och träna lite vad jag känner för. Låta kroppen vila ut lite, men ändå träna så att jag håller mig pigg och glad.

Första veckan efter Ironman Florida blev det mest vila. Men jag har rört på mig litegrann. Har valt pass som bara ger energi och glädje. Jag och Sofie har sprungit ihop, på lördagarna, i dagsljus. Perfekt! Sköna snackejoggar i behagligt tempo, och vi har glömt bort löpningen och bara sprungit på. Förra helgen blev det 8km och igår 12km för mig. Sofie skarvade på mer och sprang till/från mig och fick ihop ett långpass på 17! Detta med barnvagn. Imponerande! Vi hade väldigt trevligt ute i solen och löpningen kändes bra för mig, inga skavanker eller problem med kroppen.

Annars har jag också gått på Disco-Glenn spinning 2 gånger denna veckan. Den är galet tuff, men ger så mycket energi! Glenn är fanimig bäst på att peppa, någonsin. Det i kombination med vettiga intervaller och bra musik, och så får man en endorfinkick som varar några dagar. Toppen!

Var också en sväng hos massören. Hon gick igenom hela kroppen och jag fick godkänt på musklerna. De kändes ovanligt bra för att ha kört en Ironman! (Jämfört med för några år sen). Musklerna var trötta ja, men inte så “slut” som de kan vara efter utmattning. Bra betyg alltså!

Nu är det vilo-november lite till. Jag ska hinna njuta av årets prestationer ordentligt, men jag smygladdar redan mentalt för ett fantastiskt nästa år. Alltid kul med återblickar och planering. Spännande ska det bli iallafall!

131117_vila_01Vi blir glada av löpning!

131117_vila_02Varit kattvakt i helgen, en gosig katt blir man också glad av!

Säsongsvila

2 reaktion på “Säsongsvila

 • 17 november, 2013 kl. 21:56
  Permalänk

  Vilken grym säsong du haft! Jäklar vad du inspirerar Karin.
  Njut av din vila nu.

  Svar
  • 18 november, 2013 kl. 22:01
   Permalänk

   Tack Jörgen! Riktigt nöjd med året, nu är det skönt med lite extra vila.

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *