Ja det har minst sagt varit lite tyst här på bloggen på senaste. Jag tog en liten paus helt enkelt. November var ju min säsongsvila-månad och jag körde bara 2-3 pass i veckan och vilade lite mer, frivilligt. Hann med lite “annat” såsom den årliga triathlonklubbfesten, tjej-triathlon-mingel där vi fick glädjas åt varandras framgångar under året, och besök i Skåne med reunion med mina gamla klasskompisar. Hann med lite annat än träning alltså. Men tanken var att december, då skulle säsong 2014 braka igång!

Jag har haft ett år 2013 som varit exakt planerat såsom 2012 var. Körde samma upplägg, samma tävlingar, (men med bättre resultat)! Jag visste att jag förra året blev sjuk precis när jag skulle sätta igång med träningen efter säsongsvilan, och vad händer nu då? Jo tyvärr exakt samma!

Månaden började med tandvärk from hell i flera dagar, följt av rotfyllning, och sen fick jag den här segdragna vinterförkylningen på det. För sjuk för att träna, ofrivillig vila alltså och då är vilan absolut inte så rolig. Speciellt när jag vilat tillräckligt och bara vill börja träna!

Så istället för träning har det blivit sjukstuga. Inget vidare, och nu vill jag bara sätta igång och träna! Saknar endorfinerna och kickarna. Det är när jag vilar som mest som jag inser hur bra jag mår av att träna. Det är nödvändigt!! :-)

Nu hoppas jag kunna köra igång, 2 veckor försenad med programmet. Men just nu spelar ju det minst roll, så ska inte låta det påverka för mycket. Nu vill jag bara vara frisk nog! Men det blir en lite lugn start nu.

Jag ser fram emot träningen, och kör igång med nytt upplägg nu inför 2014, ska bli riktigt intressant och spännande!

ironman florida 2013 156 run karinLängtar efter träningskickarna!

Radio Silence

6 reaktion på “Radio Silence

 • 15 december, 2013 kl. 22:38
  Permalänk

  Vad blir det för nytt upplägg 2014? Berätta. Berätta.
  Hoppas du får vara frisk nu. God jul om vi inte hörs och ses.

  Svar
  • 16 december, 2013 kl. 23:12
   Permalänk

   Skaffat mig en tränare :-) Se nästa inlägg.
   Tack, God jul, ha en fin ledighet!

   Svar
  • 16 december, 2013 kl. 23:12
   Permalänk

   Tack Sara! Så glad att kunna träna igen, tänk vad man tar det för givet när man är igång!

   Svar
 • 18 december, 2013 kl. 22:29
  Permalänk

  Vilken sko (märke/modell) sprang du med i Florida?

  Svar
  • 18 december, 2013 kl. 22:47
   Permalänk

   Jag kör med Adidas sen några år tillbaka. Hade ett par rätt nya: adidas adizero tempo 6.

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *