Uppstartsveckan fortsätter med korta pass, men med kvalitet. Har nog aldrig kört ett så kort pass på trainern förut, men det gick bra och räckte väl! Totalt 33 min träning ikväll och jag hann få en träningskick!

Passet var upplagt som upp och nedvarvning i en intensitetszon och sedan två tröskelintervaller på 5 min var. Nu i början innan jag kört tester, får jag köra på upplevd intensitet och puls. Så jag trampade på och watten blev vad den blev. En siffra, jag lägger inte så mycket mer värdering i det just nu. Sen efter tester, får jag reda på exakt vilka watt jag ska köra efter på intervallerna framöver!

Jag körde på, halvtittade lite på teve, men mest bara körde jag på, lyssnade på favorit-spinningmusiken och drömde mig bort till senaste tävlingen. Bara 1.5 månad sen jag susade fram i Florida! Härligt!

Jag trampade på bra, och jag gillar min trainer, för den håller sig tyst även när man tar i. Skönt det så man håller sig vän med grannarna när man kör trainer på 4e våningen. Tips är att köra med en fluid trainer, som oftast är tystare, ha ett speciellt trainerdäck på hjulet, samt att ha en vadderad matta så vibrationerna inte stör. Jag kör med min Kurt. Kurt Kinetic Road Machine. En riktigt bra, enkel och tyst trainer!

131217_trainer_01 131217_trainer_02 131217_trainer_03

Tröskel trainer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *