Ikväll var jag och simmade på e-badet. Första simpasset i nya programmet och ett av få simpass sen IM Florida. Galet vad simformen försvinner fort!

Jag orkade inte upp imorse för pass med gänget, så körde ikväll istället. Van av att det skulle kunna vara lite mer “kaos” på kvällen med trängsel och omsimningar i banorna, åkte jag ändå dit. Jag hade nämligen hört lite rykten. Bra rykten om att det äntligen skulle vara lite ordning på badet med hjälp av skyltar!

Och visst, där var de! Skylten nedan välkomnade simmare till de öppna motionsbanorna. Och sedan fanns det även en förklarande skylt för varje bana, de olika nivåerna var alltså: “rundsim”, “bröstsim”, “crawl” och “snabb crawl”. En bana för varje. Toppen!

Jag hoppade i “snabb crawl” banan och körde mitt planerade tröskel-simpass. Har nog aldrig varit med om så bra ordning i banan där på kvällen! Nu kanske det inte är så många som simmar precis innan jul då, men det var ingen trängsel och de få som simmade i min bana höll alla ungefär samma fart som jag. Smidigt!

Jag simmade på, betade av mitt pass som jag hade med mig. Många 200-ingar och 100-ingar, och jag kände rätt tidigt i passet att jag inte har simmat på länge. Oj, det var lite jobbigt. Först lite jobbigt (flåsigt) i början, och i slutet av passet kändes det rejält i armarna. Simmade jag verkligen pass på upp till 4000m innan? Och IM-simning för inte så länge sen? Idag räckte det gott och väl med 2200m. Jag får hoppas det inte tar allt för många veckor att jobba upp lite simform igen!

Nöjd och glad med passet, och en bra upplevelse på eriksdalsbadet. Äntligen lite direktiv och ordning över banorna! Hoppas det här håller i sig nu!

131219_simning_03

131219_simning_01

Ordning på badet!

3 reaktion på “Ordning på badet!

 • 21 december, 2013 kl. 06:24
  Permalänk

  Härligt att du är så igång igen – och snabbt kommer simformen tillbaka! Hoppas resten av simmarna håller sig i skinnet i framtiden också!

  Svar
  • 21 december, 2013 kl. 20:52
   Permalänk

   Tack Sofie! Ja det är jätteskönt att träna igen, får hoppas simformen också kommer såsmåningom. Tålamod kanske det heter ;)

   Svar
 • 22 december, 2013 kl. 06:20
  Permalänk

  Du får helt enkelt vänta in flytet (hehe… var bara tvungen). Kram!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *