Då var julveckan redan förbi, snabbt den försvann! Julen känns mest som en enda lång förväntan inför julafton, och sen poff så vill man mest ha bort julen igen? Själv är jag inte så mycket för julen, en drömjul skulle nog vara att resa bort och träna i värmen istället!

På julafton kom jag ut på min planerade löptur. Det regnade i 3 dagar när jag var iväg och det blev alltså en blöt löptur. Men ändå var det otroligt skönt att komma ut! Jag sprang på nya vägar och gjorde en liten sightseeing bland bostadsområden. Precis när Kalle Anka gick. Jag kanske borde klätt ut mig till tomte? 70 min var jag ute och sprang, längsta “långpasset” hittills, men jag bygger upp distansen vecka för vecka!

Sen har det blivit lite blandad träning i veckan, samt några helvilodagar. Det är svårt med rutinerna nu när man är ledig och dagarna är så korta. Stannar man uppe lite för länge på kvällen (nattuggla) och sover för länge blir de korta dagarna ännu kortare! Mörker, mörker. Men det är ju bara att ge sig ut ändå. Pass på gymmet, på trainern, intervallpass löpning och simning har jag betat av. Nu redo för ännu en vecka med lite jobbdagar och lite nyårsledigt, men bra att ha ett schema att följa!

131229_traning
Efter julaftonslöpning var det julstämning. Gran med ett berg av julklappar

131229_traning_02
Trainern har gått varm

131229_traning_03
En fläkt är ett måste vid trainerträning! Ju bättre ventilation, desto hårdare kan man köra utan att pulsen rusar

131229_traning_04
Svettigt!

Julveckan

2 reaktion på “Julveckan

  • 30 december, 2013 kl. 10:52
   Permalänk

   Absolut, vore kul att dra dit ett gäng!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *