Näst sista dagen på året och jag blandar bra dagar med mindre bra. Just när man drar igång träning efter ett litet uppehåll så är det så lätt att man bara vill vara “där man var”. Tänker inte på att träning kan göra en trött och så. Utan jag bara kör på och vill orka allt! Såklart! ;-)

Idag blev det en seg dag, det kan inte alltid kännas toppen. Började morgonen med simning på e-badet. Det har varit bra ordning där nu på sistone, och jag kan alltid köra mitt planerade pass i någon bana. Imorse kändes det dock som att någon hällt sirap i poolen. Eller så var det mina armar/axlar som strejkade. Det gick inte snabbt! Oj. Men jag betade av mitt tröskelpass och tänkte att det var ju inte så längesen simpasset innan.

Dagen följdes av jobb, och sen ikväll drog jag igång nästa pass. Nu drygt 2 timmar på trainern. Distanspass och tevetittande alltså! Måste dock titta på något med text, för musiken behöver jag i öronen för att triggas igång. Men ikväll var det inte så mycket triggande. Segheten satt i kroppen, och nu i benen, kanske inte riktigt van vid styrkan än?

Jag trampade på, men kom inte upp i “rätt” puls, kadens eller heller watt då. Så jag slutade kolla på de värdena och bara trampade på istället. Kan inte vara tip top varje dag heller! Men jag gjorde passen, och är riktigt nöjd nu såhär efteråt! Kanske blir det en mindre seg dag imorgon då?

13_playitas_simning
Kan alltid drömma sig bort till simning under bar himmel – magiskt!

Seg dag

En reaktion på “Seg dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *