Ja tur är väl det så det inte bara går utför när man börjar bli trött! Efter måndagens seghet i kroppen så vände det såsmåningom. Man ska inte hänga upp sig på enstaka pass utan det är bara att köra vidare.

Dagen efter sega-passet-på-trainern körde jag ett nytt trainerpass, nu kort och hårdare. Och kroppen svarade! Pulsen kom igång och benen kändes lite mer normala. Puh, skönt.

Sen har det ju blivit nytt år också! Hej 2014! Jag testade gymmet både sista dagen på 2013 och första på 2014. Trodde det skulle vara knökfullt igår 1 januari, men de flesta kanske satt hemma och åt pizza? Jag körde två bra pass, och fick bra kontakt med både rygg/axlar och mage. Alltid “skönt” med träningsvärk i magen som man känner när man skrattar!

Sen har det rullat på med löppass med intervaller (lugnare sådana till att börja med) och ett rätt okej simpass idag. Båda med bra känsla!

Tänk vad det svänger, känslan. Men det viktigaste är ändå hur man tänker, och hur man kan peppa sig själv. Är det bra tankar? Lyfter du dig själv? Så mycket sitter i huvudet! Jag sprang på under mitt löppass och blev peppad av musiken och hejade på mig själv. Kändes grymt.

Nedan kommer min favoritlåt för tillfället. (Ja, jag tror fortfarande att jag är 20 när jag väljer träningsmusik. Grymt drag, och bra beat! Och passar bra med temat nedan!)

140102_faith

Efter seg kommer stark!

2 reaktion på “Efter seg kommer stark!

 • 3 januari, 2014 kl. 07:21
  Permalänk

  Halloj – och gott nytt år Karin! Vilket år du hade 2013 – hur hann du med allt? Känns som att ditt år var längre än vi dödligas.

  Och lustigt med känslan. Hur det kan kännas olika fast man eg. tycker man har samma utgångsläge.

  Svar
  • 4 januari, 2014 kl. 12:06
   Permalänk

   Gott nytt Sofie! Ser fram emot mer bra löppass tillsammans snart! Haha, ja det hanns med mycket på ett år, många fina helger!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *