VIsst är det bra med dubbla söndagar? Med två “söndagar” på raken hinner man extra mycket, både att träna OCH ta vilodag. Win-win verkligen för kroppen och återhämtningen.

Nu är det rätt skönt att jul/nyårsledigheten snart är över och man kommer tillbaka till rutiner igen, och nytt år! Så mycket att se fram emot.

Igår på den riktiga söndagen hade jag sista träningsdagen i ett längre block. Det blev både ute och inneträning. Det blev först ett löpdistanspass som med “ombyte + ta sig utanför dörren” -tiden nästan tog lika lång tid som själva passet. (Vad är det med mig och tröskeln till löppass?) 70 min distans körde jag, i dagsljus och på en och samma väg längs med Sickla Sjö. Fram och tillbaka sprang jag flera gånger, men det trivs jag med. Behöver inte så spännande vägar alltid, bara skönt att springa när jag väl kommer ut!

Efter lite vila tog jag mig sen till eriksdalsbadet timmen innan de stängde. Gott om plats i banorna, och med badmössa + goggles på tänker jag att man kanske får behålla banan fri från de som bara ska leka. Jag körde ett vo2max-simpass med bl.a. 5×50 hårt med lång vila. Gött pass, och simningen börjar äntligen kännas bra igen!

Idag fick jag vilodag efter träningsdagarna. Det behövs efter vad som väntar imorgon – trainertest! Oh, jag blir nästan lite nervös redan nu,  för jag vet hur jobbigt det är. Men det är “bara” att köra, inte tänka!

Så vilodagen idag blev lugn. Jag träffade Sara för en långpromenad bort till Järla Sjö och tillbaka. Skönt att få lite sol på sig för en gångs skull, och vi gick och gick och pratade massor, och avslutade med en fika hemma. En trevlig lugn dag, behövs det med! Nu är jag laddad efter två söndagar, och redo för rutiner och TEST imorgon!

140106_prom_01
Katten på besök tycker middagen ser god ut!

140106_prom_02s
Hmm, sen ville han passa på att läsa lite blogg!

140106_prom_03
Sara vid Sickla Strand. Triathlonmeckat på sommar-onsdagarna!

140106_prom_04
Sol hemma i hamnen! Stockholm är fint även snöfritt. Det gillar jag! 

Dubbelsöndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *