Januari kan ju vara en trist och mörk månad precis efter jul då alla bara längtar tills vintern är slut. För mig har januari alltid varit rolig, både att det är nytt år och nya planer och förväntningar, men också att jag har min födelsedag i januari! Min “egen” dag! Piggar upp lite!

Nu har ännu ett år gått, och det går fort! Fyllde nu jämnt…delbart med 11. Så snyggt som 33! Fortfarande i samma age-group i triathlon: 30-34 och det känns tryggt. I triathlon blir man tydligen bara äldre vart 5:e år! :-)

Det var en fin födelsedag, en “vanlig” torsdag men det var min torsdag. Stort tack för alla gratulationer och uppvaktning under dagen. Uppskattas verkligen, ni vet vilka ni är!

Träningsmässigt passade jag på att fira födelsedagen med att köra 400m max simtest. I en motionsbana på EDB sent ikväll. Snacka om att jag har skaffat mig tålamod med simmare i banorna! Nej då, det gick väldigt bra ändå, jag kunde köra på hårt och hyfsat ostört under mitt test, och sen efter det simma vidare och avsluta passet efter knappt en timme. Nu har jag ett startvärde att förbättra under säsongen!

Blev riktigt trött sen, efter maxtest och det var sent. Traskade hem i ösregnet och möttes av blommor hemma utanför dörren. Fint! Så ett år äldre, men lika glad för det. Och tacksam. Haft ett fantastiskt roligt år, och ser fram emot ett nytt, då jag är lite äldre, lite klokare, och kanske ännu lite snabbare?

140109_fodelsedag_03

140109_fodelsedag_04

Födelsedag!

2 reaktion på “Födelsedag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *