Nu är det nytt år och nyårsafton passerad. Alltså är vi klara med höstens utmaning, och det är dags att rapportera hur det gick (för mig och Penny) under höstens träningsutmaning, det omvända nyårslöftet: Country Tri Challenge!

Planen var att samla kilometrar i de olika grenarna, vi skulle virtuellt ta oss över våra hemländer – Nya Zeeland och Sverige. Cykla längden, springa bredden samt simma längden av den största sjön. Penaltys på -10km inföll om vi åt något fel, och vi gjorde så att Pennys penaltys drogs från cyklingen, och min penalty drogs från löpningen, just för att inspirera oss att jobba på våra svagheter! (Min idé där, och den blev dyr. 10km att ta igen på löpningen är mycket! Jag får skylla mig själv, haha)

Så hur gick det då? Jo Penny har fixat två av tre moment med stor marginal! Grymt bra! Simmat massor med pass, cyklat mycket på trainer och sen cykeltourat runt Sri Lanka nu under jul/nyårsveckan. Fått ihop massor med cykelmil så hon har cyklat igen alla straffkilometrar. Bra där! Och trots att hon hade en fraktur i foten och foten i moonboot i flera veckor, har hon sen fått till många löpkilometrar också! Hatten av för Penny!

Så hur gick det för mig? Ja bra till en början, då jag tränade inför Ironman Florida rullade kilometrarna bara på. Blev motiverad att springa ofta och sprang många pass! Det ser ut som att jag bara sprungit 26km, men jag har alltså straffat bort över 300km ;)  Efter race blev det säsongsvila för mig, och sen lite sjukdom och sen lite jul på det, innan träningen drog igång på riktigt igen. Så jag kom inte hela vägen i mål i någon av delarna. Men en bra bit på väg. Och många löpkilometrar under hösten, det är jag glad för!

Utmaningen har varit rolig och en riktig sporre under hösten! Alltid kul att utmana varandra lite, och samtidigt peppa och stötta under tiden!

140114_country_tri_challenge

Country_tri_challenge_map_140114

Country Tri Challenge – Finished

4 reaktion på “Country Tri Challenge – Finished

 • 15 januari, 2014 kl. 16:58
  Permalänk

  Kul med utmaning! Synd att du inte kom hela vägen, men bra kämpat. Blir det någon ny utmaning nu?

  Svar
  • 15 januari, 2014 kl. 23:03
   Permalänk

   Tack! Ja det var lite segt där när löpkilometrarna började gå på fel håll ;-) Ny utmaning blir det nog, vi ska bara komma på en bra plan! Återkommer om detaljer!

   Svar
 • 15 januari, 2014 kl. 19:37
  Permalänk

  Kul utmaning ni hade, kan tänka mig att det sporrade! :) Riktigt bra jobbat! Det är lite trixigt i början att jobba med boll, flög iväg för mig också i början, men övat på och nu känner vi varandra, bollen och jag! :)

  Svar
  • 15 januari, 2014 kl. 23:04
   Permalänk

   Tack! Ja utmaningar är roligt! Det går jag igång på. Mm, jag vill få så stark core som du! Får öva mer med bollen, kör varje gång jag kör styrketräning.

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *