Det här med skostorlekar alltså, att det ska vara så svårt? Jag lärde mig senast i höstas (under halvmaran i London) att jag behövde större skor för att inte få för ont i fötterna. Så vanliga löpardojjorna är uppgraderade. Och så var det nu vinterskorna. Jag sprang 1 pass med dem förra vintern innan jag tog mig in till löpbandet på varma gymmet. Och nu testade jag skorna i måndags, och fick sen lite mörbultade fötter. För små alltså! Men det ska bli mer vinterlöpning så jag fick uppgradera till en större storlek i årets modell.

Så nu säljer jag dem pga fel storlek. De har använts 2 ggr och är som i nyskick. Icebug Anima Bugrip lätt löparsko med metalldubb.

Tänk på att Icebug kan vara lite små i storlekarna. Är annars en riktigt bra vintersko med suveränt bra grepp på is och snö!

Dessa är i storlek: US9, EU:40.5, 25.5CM

Se storlekstabell här:
http://shop.icebug.se/storleksguide-icebug

Maila mig på: info@karintri.com om du är intresserad, så kan vi komma överens om ett bra pris!

Anima

Vinterlöparskor (dubb) säljes!

En reaktion på “Vinterlöparskor (dubb) säljes!

  • 16 januari, 2014 kl. 12:08
    Permalänk

    Skorna är sålda!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *