Trots träningsprogram och individuell upplägg behöver jag ibland bara träna vissa pass för att det är roligt. Inte så mycket annan tanke än att träna sig riktigt trött tillsammans med vänner.

Igår var jag på min favoritspinning – Disco-Glenn på SATS Medis. Fick komma på besök och köra en underbart tuff 90 min spinningklass! Det var ett tag sen sist jag var där, så nu var det lite ny musik och bra upplägg. Klassen bestod av alla möjliga intervaller:

– 10 x 30/30 sek
– 6 x 90/30 sek
– 10 x15/15 sek igångdrag
– Och sist intervalltrappa på 2-4-6-8 minuter med 1 min rullvila

Oj, vilket pass! Det är intressant att känna skillnaden när jag kör ett Glenn pass precis innan tävling, och som nu ibörjan av säsongen. Är lite i vinterform nu, men jag körde på ok ändå. Bara kändes tufft! Men man blir mycket mer ödmjuk inför hur jäkla jobbiga dessa passen kan vara!

Vi var många där som peppade varandra och mantrat i huvudet går hela tiden “Jag är stark!”. Det var ett härligt pass och jag körde mig riktigt trött. Var lite på väg mot träningshuvudvärk efteråt, men som tur var släppte det sen.

Kul pass och härliga endorfiner! Drömmer om bra (ännu bättre!) cykelform till sommaren! 

christerhedberg_120616_150620_760
Här cyklar jag SOLO runt Vätternrundan, på tiden 10:20. Bra cykelform och härliga minnen!

Härligt tuff spinning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *