Nu var första morgonträningsveckan avklarad, och hur gick det då? Jo outningen på bloggen funkade, jag har klarat 5 av 5! Antingen snooze:ar man (you snooze you lose) eller så bara går man upp och får det gjort!

Dock blev jag tröttare och tröttare under veckan, men det blev tidigare kvällar och faktiskt tidigare morgnar. Betade av allt på träningsschemat: styrketräning i onsdags morse följt av spinning med Glenn på kvällen. Dock trötta ben så ingen höjdartränlng för min del men det var kul att köra ändå! Men nu förstår jag mer planen med upplägget och att vilan ibland behövs!

Torsdagen bjöd på morgonsimning med gänget på Eriksdal. Tröskelsimning och en trött Karin efteråt. Men det ger massor med energi att morgonträningen så sen blir jag ändå mer vaken och pigg och glad under dagen. På kvällen körde jag vo2max intervaller på trainern. Första minuterna undrade jag hur det skulle gå när benen kändes sega och pulsen låg. Men, kroppen vaknade till sen och jag körde alla intervaller inom plan och närmare det högre spannet i zonen!

Igår fredag blev det så veckans sista träningspass och det extra tidigt för att hinna med ett flyg sedan. Startade springa 5:40 och mötte upp med Sofie borta i sjöstan 10 min senare. Vi ägde morgonen helt klart! Blev en härlig morgonjogg tillsammans. Jag glömde snabbt bort att jag var trött. En morgondejt så kommer man absolut upp! Vi tog en tur runt vattnet och sen fick jag bråttom hem för att hinna. Så ökade tempot lite där på slutet! Knappt 8km en morgon innan kl.7 är rätt hardcore!

Nu är alla pass avklarade och på typ rätt dagar och enligt plan, jag är nöjd! Nu blir det en träningsfri helg. Är uppe i Luleå, med vinter på riktigt! -25 grader ute och massor med snö. Skönt att inte behöva träna nåt just nu då!

20140125-120713.jpg
Morgonjogg med Sofie!

20140125-120749.jpg
Isvägar i Lule skärgård

20140125-120735.jpg
Vidder och is!

20140125-120806.jpgMys med en ny minimänniska i familjen

5 av 5!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *