Dagarna går och snart har redan en månad på 2014 passerat. Det går fort, och snart är det ju vår och sen sommar och tävlingssäsong igen! Det gäller att hinna träna bra nu och försöka bli starkare och snabbare lagom tills tävlingarna kommer.

Jag gillar verkligen långdistans och väljer att köra Ironmandistansen. Men även halv-Ironman tycker jag är kul att få med, det räknas som “kort och snabbt” för mig!

Det blir att pussla för att få till de tävlingar man önskar köra, och med lagom tid mellan race. Säsongen är ju rätt kort i Sverige, och många tävlingar krockar genom att ligga på samma helg.

Iår kör jag lite nya tävlingar, ser fram emot att köra Ironman Österrike som jag har hört mycket gott om, och sen anmälde jag mig till en ny tävling på svensk mark – Vätter Challenge som går som halv-IM iår. Här är listan med årets race för mig!

Ironman Austria – 29 jun

Vätter Challenge – SM i medeldistans –  26 jul

Ironman Sweden – 16 aug

Ironman Florida – 1 nov

Ser fram emot tävlingarna, ska bli grymt kul! Ses vi där?

IM_kombo_2013

Tävlingsplan 2014

4 reaktion på “Tävlingsplan 2014

  • 29 januari, 2014 kl. 11:39
   Permalänk

   Kul Johan! Du kommer gilla Texas också, den är fin!

   Svar
 • 29 januari, 2014 kl. 11:47
  Permalänk

  Vi kanske ses i Kalmar, men då kommer jag vara åskådare bara.

  Svar
  • 30 januari, 2014 kl. 12:01
   Permalänk

   Kul! Ja du kör i Köpenhamn istället ja? Spännande att köra nytt race!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *