Ikväll var det dags för veckans intervallpass. I kall snålblåst och snö, men det bekom mig inte alls idag. Nu var jag riktigt taggad för att springa, det var ju nästan en vecka sen sist! Kvällens intervaller bestod av 2x2km. En dubblering då jag kört tusingar på sistone. Fast farten är inte den intervallfart man kanske tänker sig, det ska vara kontrollerat och mer som en bra fartökning.

Jag stack ut till min vanliga favorit-intervallväg och körde på. Det blåste rejält ibland, men kände det mest när den var mot. Medvind i ryggen kändes bra! Jag körde intervallerna fram och tillbaka, så fick väl lika mycket vind av allt! Det kändes riktigt bra att springa igen, känns som både jag och kroppen börjar vänjas vid mer löpning. Farten lyckades jag hålla där det var planerat, trots lite snö och icebugsen på fötterna. Ett skönt pass helt enkelt!

Nu springer jag ju mer regelbundet än jag gjort de senaste åren. Har ju fått jobba med lite ryggproblem till och från under de senaste åren. Det gäller att hålla sig så skadefri och stark som möjligt så att man får till kontinuerlig träning.

Därför är jag väldigt stolt och glad att få presentera min nya samarbetspartner – Access Rehab! Det bästa teamet i Stockholm med både naprapater, sjukgymnaster, idrottsmassörer och personliga tränare, allt på samma ställe.

Jag får nu hjälp av dem att hålla mig skadefri och stark, för att kunna fortsätta träna på bra framöver och jobba mot mina mål! Det gäller att stärka upp kroppen med bra övningar, och även få snabb hjälp när kroppen behöver justeras!

Se mer och läs min berättelse här.

140130_lopning_AR

140130_AR_01
Få rätt hjälp hos Access Rehab. Det är bättre att behandla orsaken till problemen än bara symptomen

Löpintervaller och ny samarbetspartner!

3 reaktion på “Löpintervaller och ny samarbetspartner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *