Äntligen helg och tid för lite träningsdag! Men helgen går ju fort och det ska hinnas med att både träna och helst vila lite också! Jag startade dagen tidigt med att gå till gymmet och köra veckans styrketräning. Egentligen har jag ju två styrkepass per vecka, men på något märkligt sätt är det oftast styrkepass som ryker om jag får svårt att hinna med alla pass. Inte bra!

Det märktes idag, för jag fick sänka på vikter och kände mig lite halvsvag. Men med lägre vikter fick jag ändå bra kontakt med rygg och axlar när jag körde. Och på core-övningarna var det tvärtom, där var jag nu starkare! Eller så har jag bara vant mig vid hur jag ska hantera den där pilatesbollen. Men det blir en påminnelse iallafall, att tränar man inte blir man ju knappast starkare. Jag behöver mina två styrkepass för att hålla mig hel och stark!

Vilotiden under dagen gick sen alldeles för fort. Jättetrött och det var SÅ nära att jag sov bort mitt 3h trainerpass. Somnade i soffan och avancerade t.om sen till sängen för mer powernap (då skulle jag inte hinna med passet). Men så tog jag tag i det, precis innan jag somnade om, och så fram med alla prylar, upp på trainern, och bara kör! Lockade dock med lite godis som energi under långpasset. Och bra musik och lite tevetittande.

Delade upp passet i 1:15 med lite energi var 15e minut, sen 1 timme som var 5/5min högre/lägre intensitet, och sen var det ju bara 45 min kvar av passet! Bra musik hjälpte mig att tagga till. Men jag är sjukt nöjd över att jag vann mot tröttheten och verkligen tog tag i passet istället. Det är ju nästan jobbigast mentalt INNAN passet, sen när man väl kör är det bara att göra!

Blev en bra träningslördag ändå!

Sometimes tired but always #determined! 

140201_styrka
Lördagmorgon på gymmet, var rätt tomt där!

140201_trainer_01
Några timmar på trainer! Just do it.

Styrka och 3 timmar trainer

3 reaktion på “Styrka och 3 timmar trainer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *