Veckorna går fort nu tycker jag. Återhämtningsvecka denna veckan, men träningen rullar på. Nu är det redan helg igen, men jag har all planerad träning innan helgen, då jag reser ner till Skåne för att hälsa på vänner. Men löparskorna åker nog med i väskan, man vet aldrig om tillfälle för lite löpning ges!

Träningen under veckan har gått bra. Två morgonträningar och då är det simningen jag prioriterar. Just simning med sällskap gör det så mycket roligare. Det råkade bli exakt samma pass faktiskt, både tisdag och torsdag. En dag med fenor och en utan, men huvudserien bestod av 8×50 + 12×75 + 16×100 i tröskelfart. Men nej, jag hann (orkade?) inte köra alla 16 hundringar. Det blev 4-5 st! Ett bra pass iallafall, och med bra folk att jaga och peppas av båda dagarna!

Annars har jag cyklat lite, både på trainer hemma och på Glenns spinningpass. Även tröskelserie på cykeln blev det, men både få och korta just nu i denna lugnare vecka. På spinningen var det bra drag som vanligt, och där avslutade vi ett långt intervallpass med 5st tröskelintervaller på 4 min styck. Sen var jag lite mör!

Härligt med februari, kort vintermånad och snart är det vår. Redan imorse hörde jag fågelkvitter när jag gick till badet. Fortfarande mörkt ute, men kvittret piggade upp!

Annars är “Solen”-appen min favorit just nu. Visar hur långa dagarna är, och det är faktiskt rätt intressant att se att vi har flera timmar mer dag nu än när det var som mörkast kring jul! Den peppar mig, vintern varar inte för evigt! Våren kommer den med! Ser fram emot än mer uteträning. Simning ute lär dock dröja ett tag till. Men tränar jag inne nu blir jag snabb ute sen!

140206_sim_sol

Det rullar på

2 reaktion på “Det rullar på

 • 6 februari, 2014 kl. 18:59
  Permalänk

  Hörde fågelkvitter i morse och det var himla härligt, skönt att vi går mot ljusare tider och hoppas på vår snart! :)

  Svar
  • 10 februari, 2014 kl. 22:35
   Permalänk

   Ja! Våren är på väg!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *