Ännu en träningsdag till ända, och nu har det gått sådär fort igen. En jobbdag kvar och sen träningshelg! Mina veckor brukar börja med mindre träning (och eventuell vilodag) och sen ökas träningen på under veckan och mest träningstid under helgen. Ser fram emot många bra träningstimmar, med bra kvalitet.

Kvalitet och teknik har det blivit idag. Dagen började tidigt på Eriksdalsbadet där jag mötte upp med Viktor för lite simskola. Ja, för mig alltså. Viktor kollade min simning och simteknik och gav mig bra tips på vad jag ska förbättra och tänka på under simningen. Det är ju jättesvårt att känna det själv. Man tycker man gör på ett vis, men när någon annan ser det så är det inte alls som man trott! Har man inte simmat sen barnsben, så finns det massor att jobba på. Med lite bättre teknik kanske jag kan lyfta min simning till nästa nivå?

Efter jobbet träffade jag fina Sara på lite fika innan vi sen båda skulle träna. Kul att ses över en kaffe och snacka träning, framtid, utmaningar och möjligheter. Alltid lika glad av att träffa henne! Vi hade båda intervallpass att se fram emot under kvällen, Sara på trainer och jag löpintervaller, så när vi skiljdes åt var det bara att ladda och åka hem och träna direkt!

Kom ut rätt sent, men det kändes ok ändå. Det var tomt och skönt ute, och att springa på barmark på tomma vägar är inte fel. Benen bara gick och löpningen kändes lätt. Jag hade 2x2km intervaller, som jag betade av i planerad fart, denna gång på olika vägar. Sprang runt hammarbyhamnen och bara njöt. Njöt av att kunna springa, av utsikten över vattnet och alla glittrande hus. Jag fokuserade på tekniken och höll koll på tempot. Ett skönt sent kvällspass!

Teknik, kvalitet, och vänner, en bra dag helt enkelt!

140212_lopning_florida_02Gillar att springa! Nu med mer vinteroutfit, än här i Florida i november

140212_lopningEn fin tom väg att springa på, med glittrande hus i bakgrunden

Simskola och löpintervaller

7 reaktion på “Simskola och löpintervaller

 • 12 februari, 2014 kl. 23:56
  Permalänk

  Låter som du har sköna tuffa veckor! :-) Och kul det där med att när någon tittar så kan man få reda på att sanningen inte alls är som man trott och att det kan finnas mycket att vinna med rätt teknik.

  Svar
  • 13 februari, 2014 kl. 11:41
   Permalänk

   Ja det rullar på liksom, gillar det! Mm tekniktips är grymt bra, behövs både i simning och löpning!

   Svar
  • 13 februari, 2014 kl. 11:41
   Permalänk

   Tack Sara!

   Svar
 • 13 februari, 2014 kl. 06:32
  Permalänk

  Ja du verkar köra på riktigt Karin-hårt (vilket är hårdare än vad som är hårt för oss andra). Och vilken härlig löparbild.

  Svar
  • 13 februari, 2014 kl. 11:41
   Permalänk

   Haha, du är för rolig Sofie! :-) Mm, härligt att springa, vi får ta lång-snacke-pass snart ihop!

   Svar
 • Pingback:Triathlon för hjärtat | Karin Tri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *