I lördags var det mer träning på schemat, ännu en träningshelgsdag! Denna veckan är en av få som jag faktiskt lyckats få till båda (2) styrkepassen på en vecka! Yey. Jag har fått påminna mig själv om att de är riktigt viktiga, för att jag ska kunna träna allt det andra också. Stark kropp är aldrig fel!

Var på gymmet i torsdags, och nu också lördag morgon. Hade fått ett nytt program från Andreas på Access Rehab. Ett jävlar anamma programma! Nu jäklar ska det tränas med boll, och bålen, höft och rumpa ska bli bättre! Många av dessa övningar SER ju lätta ut. Jo, tills man provar dem. Jag klarade alla utom en, där bollen bara flög iväg. Får jobba på det!

Utöver programmet körde jag även mina vanliga övningar för rygg och axlar. Tränar mest baksida för att liksom jämna ut det. Är så framåtroterad i det mesta man gör (jobbar vid dator, kör trainer).

Och på tal om trainer och jävlar anamma, sen strax efter lunch var det dags att bara dra igång. 3 timmar på trainern var planen, och det skulle det bli! Sportdryck och vatten fram, och lite energi (godis), sen var det bara att trampa på.

Jag delar upp passet i mindre bitar, för att hålla fokus och pepp. Så först 1h 20 min var en massa kvartar, där jag fick dricka vatten eller ta energi efter. Sen kom en timme med 5-minuters intervaller med högre intensitet (dessa var klart svettigast och roligast!). Och då var det ju bara 40 min kvar sen. Och ja, de sista 20 minutrarna var jobbigast mentalt igen. Men tråkigt? Nej det skulle jag inte säga. Jag gillar att träna! Trött blev jag efteråt iallfall, så något måste jag ha gjort rätt!

En jävlar anamma lördag! Just get it done! And smile while training! :-) 

140215_traning_01
Nya övningar för att bli starkare!

140215_traning_03
Fina tulpaner för att locka fram våren, men P5an stjäl ändå fokus, eller hur?

Jävlar anamma

3 reaktion på “Jävlar anamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *