Veckan började med vila igår och idag var jag nu laddad för första passet. Det var bara en vecka sen jag körde mitt trainertest senast. Idag var det “bara” tröskelintervaller, det är jobbigt det med, men inte som ett maxtest! Jag var rätt trött när jag kom hem idag efter jobbet, men trainern står ju där så det är ju så enkelt att köra. Det gäller att lura sig själv, ha planen för passet och inte fundera för mycket. Get on with it!

Mitt tröskelpass bestod av 6×5 min på tröskel, och nu var det nya värden att hålla sen förra testet. Spännande, hur skulle det kännas? Skulle jag orka hålla hela intervallen, och alla intervaller?

Jag la mig i övre delen av intervaller och gasade på. Musiken pumpade, jag fick in ett bra driv och det kändes kontrollerat och bra. 1 down, 5 to go. Så jag satte favoritlåten på repeat, och så bara betade jag av intervall efter intervall.

Pulsen gick mer och mer upp, och minuten vila mellan varje kändes kortare och kortare. Men benen svarade bra, och det kändes jäkligt skönt att köra på och få upp pulsen. Såg efteråt att jag fick till alla intervaller i rätt watt, och väldigt stabilt också. Gött!

Nu är veckan igång! Men av kvalitet blir jag också trött, hoppas kunna sova bra inatt!

140218_trainer_01
Jobba, jobba, jooååbba! Bygger starka ben. Fyllde på med cola-sportdryck idag, Isostar Power Tabs

140218_trainer_puls
Min puls ökade, men lyckades trycka stabila watt under alla intervaller

140218_trainer_quote
Bara att köra på! Push it! Det är okej att vara trött efter passet va? 

Tisdagströskel

2 reaktion på “Tisdagströskel

 • 19 februari, 2014 kl. 12:07
  Permalänk

  Fin pulskurva där, ser lite jobbigt ut! Cool katt!

  Svar
  • 20 februari, 2014 kl. 22:49
   Permalänk

   Ja det var tufft, men kul! Var länge jag inte lyckades få upp pulsen så högt hemma på trainer, nu kan jag!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *