Denna vecka har jag simfri vecka, då jag jobbar extra med att passa en support-jour-telefon på jobbet. För första gången får jag faktiskt betalt för “att träna, och vila (= sova)”. Bara det att jag måste kunna svara i den och fixa lite problem om det ringer. Så simpassen går bort, men jag kan träna allt annat, och har fått schemat anpassat efter det.

Så vad gör man när man är sjukt trött och kommer hem en torsdagkväll till ett 2-timmars trainerpass som väntar? Jo istället för att ställa in eller ramla ner i soffan, kör jag det enkla: en muta! Jag köpte helt enkelt lite lösgodis att ha som energi på passet, bara jag kör!

Och det funkade. Jag såg fram emot att käka lite godis under passet, och så plötsligt stod trainern klar och jag var ombytt. Dags att bränna av 2 timmar då! Telefonen låg snällt brevid och ringde inte, och jag körde på till peppande musik. Kollade på teve och räknade kvartar. Bara 8 kvartar under passet! Och efter varje kvart fick jag nalla en godis. Fyllde även på med lite sportdryck och vatten.

Benen var sega i början men vaknade till allt eftersom. Kunde öka växlarna lite och låg på runt 80 i kadens vilket är lite långsamt, men jag höll min planerade watt. Och så kollade jag på teve och åt godis. Nästan lite som fredagsmys. Fast en helt vanlig torsdag på trainer!

Nöjd och glad efteråt, och så mycket piggare än innan. Iallfall en liten stund! Nu snart sova och sen är det nästan helg!

140220_trainer_01

140220_trainer_02

Torsdagstrainer med muta

4 reaktion på “Torsdagstrainer med muta

  • 21 februari, 2014 kl. 14:13
   Permalänk

   Precis, man får lura in sig själv på rätt spår ibland!

   Svar
  • 21 februari, 2014 kl. 14:13
   Permalänk

   Hehe tack, ja ikväll blir det annat fredagsmys, typ en vinter-brick!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *