Imorse startade jag helgen genom att gå på gymmet tidigt. Tid för den viktiga styrketräningen, och det gäller att göra den så rolig som möjligt. För mig är det viktigt att ha en riktig plan när det gäller styrkan, och inte bara rehabövningar som görs lite hipp som happ. Då blir det inte gjort, för då ser jag det inte som riktig träning. Det ska vara mätbart, riktiga övningar och så skriver jag upp resultaten så att jag vet om jag blir starkare!

På gymmet gillar jag också att ha lite snygga träningskläder. Jag tränar alltid i tights och speciellt linne. Axlarna MÅSTE bara synas när jag kör rygg och axlar. Jag måste ju se mina muskler! haha. Korta tights gör att vaderna syns och jag kan känna mig lite stark och veta att musklerna finns där under.

Träningskläder, t.ex. härifrån, är ju annars ett enkelt sätt att skaffa sig lite extra boost och motivation såhär på vintern. Ett nytt linne, några nya kompressionsstrumpor eller en cykeltröja att se fram emot att använda. Det peppar mig! Och så är det ju roligare att träna om man är färgglatt klädd. Och alla cyklister vet ju att ju mer färgmatchad man är desto snabbare är man, eller hur? Snygg och snabb. Och på gymmet gäller det snygg och stark då.

Jag körde på mitt program med rygg och axlar och fick känna musklerna jobba. Avslutade med alla mina bollövningar från Access Rehab. De tog ordentligt!

På tal om Access Rehab så var jag där i veckan. Då var jag in till naprapat Mikael för att få ordning på min bröstrygg och nacke. Lätt att det låser sig där med mycket träning, men med rätt hjälp fick jag loss det och kan se fram emot mer träning igen. Det gäller att kunna hålla kontinuiteten utan skador! Träna på alltså. I snygga träningskläder!

Här kommer det jag tycker är riktigt snyggt och gärna tränar i, i vår:

140220_klader
Sportglasögon här, cykeltröja här, kompressionstrumpor här, snyggt träningslinne här, mönstrade coola tights här

Snygg träningsinspiration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *