Då var helgen redan slut, var tog den vägen? De senaste passen jag kört har varit mängdträningpass. Igår på trainer och idag lite löpning i skogen. Trötthetskänslan har funnits kvar, men jag har försökt mota bort den. Iallafall blivit peppad att inte ge upp utan rida genom stormen, och så kanske det känns bättre sen. Känns iallafall riktigt bra efter passen! Innan – not so much.

Igår var det trainer på 3 timmar som väntade, och det blev sent. Tog en skön promenad och fika med Sara under dagen (efter styrketräningen) , och kom hem och var väl lite seg. Och sen känns ju 3 timmar som väldigt lång tid när man startar när det redan är kväll. Men så var det bara att göra! Blev ingen mello, utan istället bra musik från ipoden, och humor på teve. Gött. Passet hade lite intensitetsökningar under timme 2, så det var ju lite roligt att köra på, och hålla koll på watten! Riktigt nöjd efter passet! Mest en mental struggle som sagt!

Idag var det istället långpass löpning som stod på schemat och som skulle förhandlas fram i huvudet. Tog mig nog dubbelt så lång tid att byta om och verkligen ta mig ut, som passet var långt. Började dagen med sovmorgon och vila, för att liksom ladda ordentligt. Men kroppen var seg (eller så var det jag?), och det tog mig ända fram till kvällen att ta mig ut.

Men det är något speciellt med att springa i mörkret också. Jag kan tycka det känns lite jobbigt att vara ute och springa mitt på dagen när det är så mycket folk överallt. Skönt då att vara inne i sin bubbla och ha skogen nästan för sig själv! Tog mitt 95min långpass på spåren bakom backen, och det var skönt att springa. Allting jag fasat för innan jag tog mig ut, fanns inte kvar när jag väl sprang. Då var det bara BRA. Får komma ihåg det till senare. Alltid skönt att springa!

Nu väntar en kortvecka och sen lite rolig helg att se fram emot. Hoppas samla energi och bli mer och mer pepp! Bara träna på och sova ordentligt. Träningen gör mig piggare!

140223_lopning_04Upplysta spår i skogen, in i löparbubblan!

140223_lopning_0195 min långpass med 3 fartökningar var dagens!

Mängdträning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *