Veckan rusar förbi och redan är det halvvägs! Träningen rullar på och det jag startat veckan med är lite trainerpass. Med en helg iväg är det lite flytt i planeringen bland passen, men det blir också nästan en helt trainerfri vecka framöver, så då gäller det att passa på nu!

Igår brände jag av vo2max-passet med förvånansvärt pigga ben. Eller så var det för att jag inte kört trainer 3 dagar i rad som sist jag satt på den (tors-lör). Nu kändes benen starka och fräscha, och det var roligt att jobba på mina 1-minutersintervaller. Roade mig med att försöka få till watten jämn och hög och det lyckades bra. Snabbt ombyte och sen stack jag ut på en rask promenad med Elise runt sjöstan. Lite snack och skönt att få traska ur benen.

Idag blev det istället ett tröskelpass ikväll. Imorse var jag hos Mia på Access Rehab för idrottsmassage, eller om vi ska kalla det mangling. Så det känns under tiden, och en del smärta från stela muskler, men efteråt är det skönt! Hann vila kroppen hela dagen på jobbet och gick bara en promenad på lunchen för att väcka igång kroppen igen.

Sen ikväll blev det alltså trainer igen. Nu 10 minuters tröskelintervaller, och det kändes kontrollerat. Kanske inte optimalt att köra båda trainerpassen så nära varandra, men det kändes iallafall okej i kroppen!

Trainerpassen gjorda alltså, och nu blir det trainervila i knappt en vecka. Blir nog cykling ute i helgen istället!

140225_trainer_text

140225_accessrehab_01

Trainar på!

4 reaktion på “Trainar på!

 • 26 februari, 2014 kl. 06:29
  Permalänk

  Bra jobbat som vanligt! Du blir om möjligt ännu mer uthållig! Och hoppas vi kan springa tillsammans snart!

  Svar
  • 26 februari, 2014 kl. 17:09
   Permalänk

   Tack Sofie! Ja vi får ta nåt skönt långpass ihop snart! Eller en ubertidig morgon!

   Svar
  • 26 februari, 2014 kl. 17:10
   Permalänk

   Mm allt för att peppa sig! Bra med träningscitat under vintern, på sommaren går det av sig självt!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *