Även om jag ofta försöker peppa mig själv till varje träning så är det viktigt att inte glömma vilan. Och ibland hinns och orkas inte allt med. Har nu fått två bonusvilodagar (bara råkade bli så) och försöker förklara för mig själv att det är ok. Det kanske till och med är lite bra, med tanke på att jag har en rolig träningshelg att se fram emot!

Igår gick jag med P5an till CykelCity för att få gaffelröret kapat efter den nya sittpositionen, och även en bra service på cykeln. Gäller att göra den redo för utecykling här snart sen! Snart mars och med lite plusgrader, och sopade vägar så kan det bli cykling! Men det blir trainer också såklart, de korta passen blir kvar inne.

Igår kväll ägnades åt att packa. Ikväll åker jag nämligen till London! Så gårdagens pass byttes mot packning och förberedelser. Trött och i behov av vila helt enkelt. Mycket att hinna med och ibland känns kvällarna så otroligt korta! Ja tiden går fort när man har mycket på g!

Helgen blir alltså en träningshelg i London, hos Penny & David! Ska bli riktigt kul att ses igen och träna lite. Cykla, springa och simma ska vi hinna med. Och lite födelsedagsfirande! Ska bli riktigt nice att komma iväg, och träna på annan ort! Kan hoppas på mildare temperaturer och regnfritt! Man kan alltid hoppas, träning blir det ändå!

Så nu har jag vilat och laddat, är laddad för London! Trevlig helg!

140227_to_london_01
Sist jag var och hälsade på i oktober, då cyklade vi uppför Box Hill

140227_to_london_02
Simmade lite i en sjö och sprang en halvmara. Nu blir det innesimning! Och inget lopp, men långpass!

Laddat för London!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *