Bloggen har ekat tom här i veckan, för tyvärr lyckades jag inte stå emot smittan som går nu.

Senaste träningspasset var ett långlöppass i Richmond Park med Sarah och Penny i söndags. Efter att ha känt mig lite småförkyld redan under lördagen var det ingen överraskning att hostan började komma lite under löpningen. Blev ett kort långpass och sen fika på det, och en fancy Afternoon Tea inne i London senare på dagen. Lugn dag alltså.

Men efter att jag kom hem i måndags har jag varit sjuk med feber, hosta och förkylning.

Inget roligt, men sånt händer. Bara vilat och sovit och gått igenom alla möjliga serier som finns att kolla på. Inte orkat ens läsa eller se nåt vettigt! Idag blev det en kort promenad och nu hoppas jag verkligen att jag snart kan komma igång och träna igen!

20140307-184235.jpg

Sjukvecka

4 reaktion på “Sjukvecka

 • 7 mars, 2014 kl. 20:10
  Permalänk

  Men du! Det är i sådana lägen du skickar ett sms så att jag kan storhandla till dig! Apelsiner, juice, youghurt, ingefära, te, godis och annat friskhetsfrämjande :-)

  Svar
  • 12 mars, 2014 kl. 17:42
   Permalänk

   Tack Elise!!

   Svar
 • 8 mars, 2014 kl. 07:53
  Permalänk

  Trist med förkylning. Men så mycket baciller det verkar finnas i omlopp nu så är det ju så gott som omöjligt att undvika. Krya på dig-kram!

  Svar
 • 12 mars, 2014 kl. 17:43
  Permalänk

  Tack Sofie! ja det var nästan oundvikligt tyvärr. Lätt dock att vara efterklok typ “borde sovit mer”. Aja, nu har jag den bakom mig!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *