Ja nu är jag äntligen igång igen, halleluja! Förra veckan då jag bara var sjuk försvann bort. En vecka saknad, men jag kan ju inte se bakåt, framåt är det som gäller. När jag är sjuk känner jag iallafall inte för att träna alls, det är ju kanske sunt! Så då förstår jag inte hur jag ska orka med att träna allt jag gör i vanliga fall. Man blir ju väldigt lätt hemmablind på allt man gör! När jag väl är inne i det, tycker jag aldrig att det är så väldigt mycket.

I helgen blev det bara en massa promenerande, för att få igång kroppen igen. Lite hosta kvar men det blev bättre och bättre för varje dag.

Så igår morse började jag veckan på e-badet! Lite lugn tekniksimning i 40 minuter fick starta träningsveckan. Jag passade på att gå dit lite senare än vanligt, så att alla var klara när jag hoppade i för mitt korta pass. Simmade lugnt, och tänkte teknik, och hostan satt kvar lite, men det var ändå riktigt skönt att träna igen!

Fick även igår ett paket med lite energiladdning från Milebreaker, så att jag har att fylla på med före/under och efter passen. De har nu kampanj på Bonk Breaker, den bar som nu serveras på Ironman. Gillar att den är både gluten- och laktosfri!

Ikväll blev det träning på trainern igen. Nu har jag fått hem cykeln från Cykelcity. Nymekad och gaffeln fixad, så att jag även kan köra ute på den när det närmar sig utepremiär! Men nu blev det trainerpass!

Ett tröskelpass väntade, och egentligen var det längre intervaller enligt schemat, men jag hade fått order om att känna efter och ta det lite lugnt. Korta ner intervallerna eller minska på dem. Jag skrev av passet och tänkte det där minskar jag under tiden. Och det var svårt att verkligen göra kan jag erkänna. Jag gillar att göra allt som är planerat, till punkt och pricka. Men nu fick kontrollfreaket i mig inse att de skulle kortas ner, så det var okej!

4×6 min tröskel fick jag till, till slut och det kändes bra! Ovant i början faktiskt, benen behövde en stund för att vakna till, men sen var det bara att trampa på. När jag varit utan träningen inser jag alltid hur mycket jag gillar den! Både själva träningen och känslan under och efteråt! So, I’m glad to be back in business!

140311_trainer_01Mycket promenerande blev det i helgen, allt i träningsväg som funkade

140311_trainer_03Äntligen tillbaka på trainern!

140311_trainer_05Visst kan man träna i 58 minuter utan att runda av till en timme! Paket från Milebreaker, lite smått och gott – bra energi för passen!

Back in business

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *