Träningen fortsätter och jag jobbar på att trappa upp lite lagom. Dagens pass bestod av löpintervaller, tusingar som jag brukar ha på programmet. Gjorde dock som gårdagen, att minska ner på antalet och ta det lite lugnare under själva intervallen. Kroppen känns bra och tillbaka, men jag har fortfarande lite slem och hosta ibland. Jag får öka lite successivt alltså.

Ikväll var det alldeles perfekt löparväder, och mörkret är rätt skönt också. Jag sprang på min vanliga intervallväg (fram och tillbaka!) och valde att köra bara 4 istället för planerade 6x1000m.

Den lilla fartökningen kändes okej, och jag tuffade på i kontrollerad fart. Farten ökades visst upp en del på 3dje då jag fick en favoritlåt i lurarna. Då fick jag säga till mig själv att lugna mig lite, och sen fick jag hosta till sista intervallen. Betade dock av dem och det kändes ok, sen blev det en mysjogg lugnt tillbaka hem. Det var så skönt att vara ute och springa, det känns så enkelt och naturligt! Hoppas kroppen är tillbaka helt 100 snart! Jag vill ju träna mera!

140312_lopning_floridaEn härlig löptur i Florida i höstas

Några lugnare tusingar

2 reaktion på “Några lugnare tusingar

  • 16 mars, 2014 kl. 21:37
   Permalänk

   Tack! Ja det gäller att starta lite lugnt, jag lyssnar på coachen!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *