De senaste två veckorna har inte riktigt blivit de här mängdveckorna, snarare mellanveckor. Våren har försökt komma till Stockholm men vi fick bakslag med snö någon dag innan det smälte bort igen. Bakslaget kändes som det påverkade mig med, då jag fick en liten svacka. Trött och seg, och ingen ork till att göra allt jag ville.

Men lite simpass blev det förra veckan, följt av då 10-milaren på P5an i helgen. Denna veckan startade med besök hos naprapat Andreas på Access Rehab. Nacke och rygg behövde knäckas ut, och det var skönt att bli rak i kroppen igen! Lite lättare att bli pigg då kanske och träna på.

I veckan kom jag ut på ett löppass till slut. Vilodagarna hade avlöst varandra och jag ville bara ut. En kort jogg tänkte jag, det lurar jag ut mig med. Men väl ute, så kändes det helt ok, så efter uppvärmningen på 15 min, körde jag sen mitt intervallpass på 3x2000m. Bra känsla, och så skönt att träna igen! Det behövdes träning för att bryta mig loss från tröttheten! Måste ju vara ett bra tecken när jogg automatiskt blir intervallpass!

Löpning ÄR ju kul, när man väl är ute! Nu har jag också fått hem ett par nya skor: Speed Shoes från Salming att testa. Ska bli intressant att köra med dem, och se om jag får ännu mer fart under fötterna då! Skönt med vårväder för löpningen nu, jag ser fram emot att springa mer!

Igår blev det morgonsim, tog mig upp i ljuset kl.6 och åkte till badet. Nu när det är så ljust borde man vara superpigg? Kommer den morgonpiggheten snart eller? Jag kämpar vidare med morgonpassen, simningen gick bra iallafall och det var kul att träffa alla där!

Lite vinter/vår-svacka alltså, men nu känner jag att jag är på väg framåt. Ser framåt mot en massa roliga saker i vår. Börjar med att ta en lång träningshelg nu, åker ner till Öland ikväll och kör cykling på P5an hela helgen, det borde jag bli glad av!

140328_traning_02Nya löparskor från Salming Running – Speed Shoe, nu lär det gå undan

140328_traning_01Så här fint kan det vara om man kommer upp och går till morgonsimpasset. Ibland lyckas jag!

Mellanvecka

2 reaktion på “Mellanvecka

 • 28 mars, 2014 kl. 20:07
  Permalänk

  Kul med nya skor!
  Grymt cyklat dessutom. Hoppas verkligen våren kommer nu.

  Svar
  • 29 mars, 2014 kl. 21:35
   Permalänk

   Ja nya skor blir man pepp av! Vårväder och vårkläder ser jag fram emot, det jobbigaste med cyklingen när det är kallt är att det tar sån tid att klä på sig alla lager!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *