Idag körde jag sista cykeldagen på Öland för den här “helgen”. Ja långhelg blev det, men bytte fredagen mot en måndag denna gången. Tomt på vägarna och jag kände mig nästan som proffs, en vardag på cykeln när alla andra jobbar. Lyx!

Men lyx kändes det inte riktigt när jag skulle ut. Kroppen var lite trött och jag var seg mentalt. Men vet ju att jag gillar det när jag väl är ute. Idag var det kyligare. Lite kallare temperaturen och så en östlig vind på det. Solen gömde sig bakom molnen så det var tur jag hade en lite tjockare vindtät jacka på.

Det blev en lite kortare sista tur idag, för att också hinna köra hem till Stockholm. 9 mil blev rundan, som tog mig ner söderut på ön förbi favoritfiket Gårdby. Men jag stannade inte idag, det fick bli energi stående på vissa korta stopp istället! Jag cyklade på och försökte peppa mig själv med proffstankarna och vardagslyxen, men nacken var trött, rumpan gjorde ont och cykeln gnisslade. Misär! Haha. Nej så hemskt var det ju inte, men jag blir trött efter några timmar i sadeln!

Men nöjd med långhelgen som helhet. 32 mil får jag ihop det till, och så 7km löpning. Nu dröjer det till senare i vår innan jag är tillbaka på ön igen. Då hoppas jag vara mer cykelstark efter många mil på Mallorca!

140331_oland_01

140331_oland_02

140331_oland_06

140331_oland_05

Sista cykeldag på Öland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *