Ännu en härlig dag i solen här på Mallorca. Kan inte minnas att det varit riktigt så här bra väder direkt när vi kommit ner de andra åren. Inga armvärmare så långt ögat kan nå, och sol och blå himmel. Superskönt!

Idag körde jag, Robban och Peter en skön och lugn rekningstur igen. Denna gången blev det rekning av Lluc-backen. En välkänd bra backe här med ett trevligt fik på toppen. Där stannade vi såklart i solen för lite kaffe & cola. Sen rullade vi ner bara knappa kilometern ner för backen och stannade till vid klostret för att kolla. Där hade vi aldrig varit innan, så det gällde att passa på nu på sightseeingturen!

Sen cyklade vi vidare nerför berget på fina vägar, och tryckte på lite extra på den långa vägen som går svagt utför bort till rondellen i Pollenca. Där tog vi sen de små fina (nyfunna) vägarna tillbaka till Alcudia. In också i gamla Alcudia, en jättefin “gamla stan” med torg, kafeer och kyrka. En andra fika blev det också ja!

När jag var tillbaka fanns det tid för mer träning så jag bytte om till löparkläderna och gav mig ut. Solen var varm och jag sprang lugnt längs med stranden. Här fanns en ny asfalterad gångväg där jag joggade på. Skönt att springa, och vilken härlig utsikt! En fin brick-dag blev det alltså, men fortfarande rätt lugnt. Laddar vidare! Imorgon kör vi rekning med alla guider på plats, som nu anlänt, 14 är vi!

140408_mallorca_01

140408_mallorca_08

140408_mallorca_04

140408_mallorca_07

140408_mallorca_09

140408_mallorca_12

Mallorca-brick

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *