Idag har vi guideledarna (aka profflaget) varit ute och kört igen. En så kallad generalrepetition inför lägret! Imorgon sätter det igång!

Vi körde en ny tur idag som innefattade 3 berg eller kullar här på Mallorca. Inte så långa, men gav en pulshöjare på 5-15 minuter, och sen en fantastisk utsikt. Vi tog St Magdalena, St Lucia och sist utkiksplatsen på väg till Cap de Fermentor.

Det har varit ännu en härlig dag i solen, och vi har cyklat på och förberett oss så bra vi kan. Nu gäller det att köra säkra, trevliga och roliga rundor med deltagarna i några veckor! Vi är laddade!

Efter vi kom hem stack jag, Per och Elin ut på en kort löptur. Sprang längs med stranden fram och tillbaka. Hade badräkten under löparkläderna och simglasögon i handen. Dock blev det ingen simtur för mig, tyckte det var lite väl kallt utan våtdräkten på! Får göra det ordentligt någon annan dag istället! Imorgon blir det guidning, då kör jag mellangruppen (eller korta) beroende på vad som blir mest populärt! Ikväll har vi pluggat kartan!

140410_mallorca_05
Hela guidegänget redo, välkomna ner deltagarna! Foto: Per Englund

140410_mallorca_04
Glatt gäng uppe på St Magdalena

140410_mallorca_03
Utsikt som belöning när man tagit sig upp för “kullen”

Generalrepetition

4 reaktion på “Generalrepetition

 • 11 april, 2014 kl. 15:12
  Permalänk

  Hej Karin,
  så himla härligt det ser ut. Kan känna dofterna, värmen och ansträngningen. Hälsa Per också.

  Svar
  • 11 april, 2014 kl. 20:44
   Permalänk

   Hej Lena! Ja det är underbart att vara här i värmen! När jag kommer hem får vi simma i EDBs ute-50a ihop! Ska hälsa! Ha det fint!

   Svar
 • 14 april, 2014 kl. 14:53
  Permalänk

  Hej! Jag vet inte om du kommer ihåg men jag hälsade på dig vid p-automaten i Kalmar en morgon (insimningen). Jag skulle egentligen simmat men tyckte det var för kallt….
  Hoppas det är bra med dig i alla fall. En fråga bara, på bilden är där en tjej som ser ut som Jona Dahlqvist?!? Om det är det så kommer hon från samma ställe som mig, vi brukar träna (löpträna) på samma banvall:)
  Hälsa henne så gott från mig i så fall. Hoppas du får en trevlig vistelse på Mallorca! Mvh /Olof

  Svar
  • 17 april, 2014 kl. 07:36
   Permalänk

   Hej! Ja det är Jona, jag hälsar till henne! Triathlonsverige är litet! :-)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *