Idag var det dags för att sätta igång med CampMallorca! Första dagen med guidade turer. Jag fick ta hand om en mellanlång tur i lugn fart. Vi har grupper för kort, mellan, lång distans, och i varje distans även snabb, mellan eller lugn fart.

Jag fick ett bra gäng på 6 personer, som körde på jämnt och fint. Vi hade en toppendag och körde rundan som gick förbi Sineu (där vi kollade/testade velodromen) och sen vidare till Sencelles för fika. Kom några få regndroppar, men sen försvann de molnen spårlöst och så kom solen tillbaka igen. Vi fortsatte hem via Selva, Campagnet och fick till en fri-fart-sträcka mot slutet. En runda på 10 mil och glada deltagare, roligt!

När jag kom hem tog jag en kort paus innan jag bytte om till löparkläderna. Sprang ner till stranden för mitt löppass och tänkte att jag skulle hinna få till några fler kilometer idag. Kroppen kändes bra och jag joggade på i jämn fart och lyssnade på min favoritmusik. Solen sken, svetten rann men jag bara sprang på och försökte vara i nuet. Är jag trött? Vad är det som gör att det är jobbigt? Då kom jag fram till att det inte var så jobbigt, utan jag snarare njöt av en runners high istället! Knappt 8km blev det, och sen var jag riktigt nöjd. (Och det var även min Garmin Vivofit, många steg idag!)

140411_mallorca

140411_mallorca_01

140411_mallorca_02

Första guideturen

2 reaktion på “Första guideturen

  • 13 april, 2014 kl. 21:46
   Permalänk

   Tack! Jo löpningen känns helt ok, det är bara att komma ut i solen och göra den. Skönt med värme!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *