Dagarna går fort nu och träningen rullar på! Vi har kommit in i bra rutiner här och man försöker maximera träningen under de timmar mellan vi vaknar, och när vi ska vara på guidemötet på kvällen.

De senaste två dagarna har jag kört lite blandad träning. Jona fick med mig till den kommunala simhallen igår morse. Vi stod utanför kl.7 när de öppnade och fick en egen bana. Simmade lite tekniksim i en halvtimme innan vi sen promenerade tillbaka till hotellfrukosten. Jag hade inte simmat på väldigt länge, så det var skönt att vara tillbaka i vattnet!

Både igår och idag körde jag mellanlång tur, med mellanfart. Det är där jag hamnar. Men jag har haft riktigt bra grupper och vi har kört på jämnt och fint. Ibland har deltagare valt extra vägar hem, och igår när några hade slitna ben från bergsturen kunde vi dela på gruppen och Jona tog en liten grupp hem. Vi körde då ut som en klunga på 12, och jag kom hem med en grupp på 4. Men jag lovar, de andra kom hem de med!

Idag var det istället tvärtom, vi startade som 10, men plötsligt var vi 11 när vi passerat en annan av våra grupper. Vi kanske såg extra snygga och snabba ut så gruppen lockade! Igår blev det en tur över Llucbacken, och idag blev det en på Mallorcas platt. Båda runt 8-9 mil långa.

Jag har hunnit med lite poolhäng också, för att jämna ut cykelbrännan. Igår blev det längre tid i solen, och idag bara kort när jag fyllde på med energi efter passet. Sen tog vi en kort powernap i löparkläder, och när klockan ringde var det bara att ge sig ut och springa! Segt och trött kändes det, men är man flera som bestämt då kommer man ut!

Sprang ett lugnt distanspass på 90 minuter i eftermiddags. Det var varmt och soligt, men det kändes ok efter ett tag. Första 20 minuterna var jobbigast! Då sprang jag efter Jona och Kristian som skulle upp på ett berg här i närheten, jag avvek sen och sprang resten av passet längs med huvudgatan och sen längs stranden. Platt kändes som ett bra val för mig! Men väldigt nöjd med mitt lilla långpass, benen kändes bra!

Imorgon är det dags för 20-milaren, cykling runt hela Mallorca (utom bergen då). Ska bli roligt! Ikväll blir det att sova tidigt!

140417_mallorca_01
Simhallen tidigt en morgon

140417_mallorca_04
Ny kassett och fungerande växlar!

140417_mallorca_10
Ute på de härliga vägarna på Mallis!

Simma – cykla – cykla – spring!

4 reaktion på “Simma – cykla – cykla – spring!

 • 18 april, 2014 kl. 04:53
  Permalänk

  Igen – vilka dagar! Och vilken uthållighet du har som bara kan köra och köra på med många timmars träning varje dag!

  Svar
  • 19 april, 2014 kl. 08:05
   Permalänk

   Tack! Ja det är så härligt och “lätt” att träna på här i solen! Tackar kroppen för att jag pallar och håller!

   Svar
 • 18 april, 2014 kl. 09:03
  Permalänk

  Du verkar ha riktigt sköna dagar.
  Hur går det med din garminarmband? Får den en överdos nu eller? ;-)

  Svar
  • 19 april, 2014 kl. 08:06
   Permalänk

   Mm underbart! Ja garmin vivofit kommer nu beräkna att jag ska röra mig massor tills jag kommer hem också! En dag kom jag upp i över 20 000 steg! (Den räknar ut ett mål beroende på hur mkt man rör sig)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *