Det har varit lite lugnare nu för min del de senaste 2 dagarna. Igår tog jag faktiskt en riktig vilodag. Vaknade upp och var lite rasslig i halsen, inte förkyld, inte feber, men bara en sån där känsla som säger “vila!”. Så jag lyssnade. Men det var otroligt svårt. Även när grupperna cyklat iväg funderade jag flera gånger på om jag ändå inte skulle cykla, bara lite? Men jag lyckades hålla mig, och spenderade istället dagen lugnt promenerandes, slappade vid poolen, och tog en extra lång powernap. Skönt och nog välbehövligt, efter att ha cyklat varje dag i 15 dagar.

Idag cyklade jag igen, men denna gången en rätt kort tur. Det skulle regna idag (första regnet på de 16 dagar jag varit här!), så vi planerade in kortare turer. Jag fick en på 6 mil, och det blev en lugnare grupp. Då fick jag agera draglok istället och det var kul! Vi körde på, och hann med en kort kaffefika i Llubi, innan vi sen cyklade tillbaka. Kort och bra. Och det var sol hela tiden.

Hann även med en långlunch i solen med guidekollegorna när jag kom hem, innan sen regnet öste ner under en liten stund. Åska och ösregn ett litet tag, sen kom solen fram igen och då blev det solstolen igen. Skönt och lugnt! Nu hoppas jag kroppen har återhämtat sig lite och att känningen i halsen försvinner helt. För jag har några dagar kvar här på ön, och vill cykla mera!

140422_mallorca_01

Vila på riktigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *