Nu är jag hemma igen. Oj vad de där 3 veckorna gick fort! Det har varit fantastiskt att vara på Mallorca och cykla, cykla, cykla iår igen. Jag vill aldrig att det ska ta slut, men tyvärr tar lägret slut, deltagarna åker hem, och till sist måste jag hem också. Och benen är väl lite glada att de får vila nu.

190 cykelmil har jag samlat ihop på Mallorcavägarna, och det blev 50km löpning som bonus. Mest i början av vistelsen, sen mindre och mindre och benen lite tröttare. Sista cyklingen blev en 8-milare i lördags. Jag, Peter och Pia cyklade runt en fin liten sväng i solen. En dubbelfika tur: först ner på fina vägar till Petra, sa hejdå till Marga och hennes fik, och sen fina ravinvägen hemåt och Artavägen tillbaka. Sen avslutade vi med lite sorbet i gamla Alcudia. Där var jag, Robban och Peter en av de första dagarna också på samma ställe och åt sorbet efter cykling. Cirkeln var sluten!

Sa hejdå till Mallorca och kom hem till ett hyfsat varmt Stockholm. Soligt iallafall i en dag. Idag blev det kallt igen. Har varit på Access Rehab sen jag kom hem. De senaste dagarna har bara varit naprapatutknäckning, massage, vila och lite promenerande. Nu laddar jag för en lugn vecka.

Åker till Öland imorgon för lite långhelg där. Men ska följa coachens råd och inte träna FÖR mycket eller hårt. Kroppen behöver ladda om lite nu, för att kunna köra på bra sen. Superkompensation FTW!

140429_hemma_02
Här ser man varför en hård cykelväska är att föredra. En cykelväska mindre på lastvagnen. Oups.

140429_hemma_04
Sol i gamla Alcudia i lördags, sol hemma i Sjöstan igårkväll

190 mil senare

2 reaktion på “190 mil senare

 • 30 april, 2014 kl. 04:08
  Permalänk

  190 mil! Wow. Inte konstigt att du är en så bra cyklist. Och skönt att du klarat dig skadefri med den mängden – såklart tack vare dina starka förutsättningar. Välkommen hem!

  Svar
 • 30 april, 2014 kl. 05:13
  Permalänk

  Wow 190 mil, så jäkla grym du är! Förstår att du trivs där nere!! :) Nästa år måste jag åka!

  ha det så fint på Öland! :)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *