Det blev en fin långhelg på Öland, denna gång mycket lugnare än vad det brukar vara i träningsväg. Kom fram till Borgholm när valborgsbrasan fortfarande brann, och åkte hem nu idag söndag. 4 lugna dagar på landet.

Jag fick till lite blandad träning och mycket vila. Det blev några promenader i skog och längs stranden. 2 simpass i Borgholms badhus 25a, där jag fick härja fritt i en egen simbana. Det gäller att komma dit sista timmen innan de stänger! Var ute och cyklade lite lugnt i torsdags, det blev drygt 2h, men hyfsat lugnt. Och benen var lite smågnälliga.

Mer vila och laddade för ett cykeltest idag. Körde det, men kände mitt i att det inte var någon bra idé. Ont i baksida lår och benen var inte med mig. Ingen power. Och är det ingen power i benen då hänger knappast den mentala peppen med heller. Så var lite klok och avbröt och rullade sista biten på intervallsträckan.

Avslutade med lite löpning istället, som kändes helt okej. Något som var bra iallafall, riktigt kul att springa igen! (Och lyssna på musik, det är min favorit!)

Blev en lugn helg alltså, och ett failat cykeltest. Laddar om, mer vila, lite massage och korta träningspass på det. Får låta kroppen återhämta sig lite från Mallorca. Känns rätt skönt ändå att jag inte är ensam om den känslan. 20 cykeldagar sätter sig absolut i benen!

140504_oland_01

140504_oland_11

140504_oland_04

140504_oland_12

140504_oland_07

140504_oland_13

Återhämtningshelg på Öland

2 reaktion på “Återhämtningshelg på Öland

 • 5 maj, 2014 kl. 18:33
  Permalänk

  Skönt med en lugn helg. Det kan behövas efter förra veckan. ;-)

  Svar
  • 7 maj, 2014 kl. 22:24
   Permalänk

   Ja verkligen! Men man (jag) glömmer fort! Tänker att kroppen borde väl vara återhämtad på typ 2 dagar. Varför är den så trött liksom? Hmm…3 veckors cykling bortglömt ;)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *