Nu börjar jag komma tillbaka på banan igen. Igår blev (ännu) en vilodag och jag började dagen med benmassage hos Sara på Access Rehab. En riktigt bra, ordentlig genomgång och cirkulationen kom igång igen i mina cementstockar till ben. Baksida lår vaknade väl till liv igen, och idag kändes det att massagen gjort nytta!

Ikväll stack jag ut och sprang mitt intervallpass med tusingar. Tillbaka på min intervallväg vid vattnet, sprang där fram och tillbaka. Tänkte tillbaka på i vintras när jag plöjde fram i snön. Nu var det underbart skönt att springa. Bara lite vind, och så ljusa kvällar. Älskar det!

4 tusingar var planen och i en kontrollerad fart med 200m jogg emellan varje. Sprang hela vägen längs kajen fram och tillbaka och fick mot- och medvind. Kände mig piggare och starkare ju längre passet gick och avslutade bra.

En bra känsla i kroppen, och benen känns helt okej när jag springer. Tur är väl det, på lördag ska jag springa halvmara! Första gången jag ska testa på Kungsholmen Runt. Nu när jag inte kör race redan i maj ska jag passa på att springa några lopp istället. Blir roligt!

Nedan kommer kvällens soundtrack. Slowly drifting away, wave after wave. Blandar en del upbeat, pigga låtar, med lugnare, bra beat låtar (som denna). Sprang ju till denna musik även i värmen på Mallorca. Kan drömma mig tillbaka till solen, och som värmen nedan, i Florida i vintras. Längtar till värmen kommer på riktigt till Sverige också!

Florida13_running_k

Florida13_running_k_2

Tusingar och snart löplopp

2 reaktion på “Tusingar och snart löplopp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *