Ikväll var det dags igen att ut och kuta. In i löparbubblan och bara springa! Nästan så det nu blev back-to-back-pass med passet igår, tja 2 pass inom ett dygn är rätt mycket för mig.

50 min distanslöpning stod på schemat idag och det var bara att ge sig ut. Jag försökte tänka “gör inte så stor grej av det, bara byt om och gå ut!”, och så tänkte jag på att jag skulle få lyssna på min musik och bara springa på. Ibland är det svårt att ta mig ut på löppassen, speciellt om jag är lite trött och det är sådär kallt och blåsigt ute. Men jag visste jag skulle bli varm efter ett tag.

Jag sprang längs med Sickla sjö på fina små gångvägar. Benen var lite småstela och det var ingen fart att tala om, men jag höll mig inom plan. Benen gick och jag blev piggare igen av lite endorfiner och träning.

Ännu en dag med många steg, och aktivitet som min Garmin Vivofit håller koll på. All aktivitet och rörelse får en att må bra! Friskvård – ut och spring!

140507_lopning_01

Ut och kuta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *