Torsdag kväll och äntligen lite helg igen. Dags för träning – och “tävling” i form av löplopp! Mycket får hinnas med under helgen, synd att vädret inte blir så sommarlikt bara. Regn på prognosen men väderoptimist som jag är hoppas jag det hinner ändras till det bättre!

Ikväll körde jag pass på trainern igen, det var längesen sist. Men nu är jag tillbaka på den. Alla kortare kvalitetspass i veckorna blir på trainer, just för att det är tidseffektivt. Och om det regnar FÖR mkt kanske det blir ett och annat längre pass inne också. Ja se, jag har gått och blivit solskenscyklist!

Kvällens pass var tempopass, 10 min uppvärmning följt av 40 min i en viss watt. Jag trampade på och höll koll på värdena. De första minutrarna undrade jag vad jag höll på med, benen var inte alls på g. Men så kom de igång, blev varma och så fick jag upp kadens och tryck. Skönt!

Körde på och lyssnade på bra musik och kollade på tv. Skönt nu att nacken och ryggen verkar ha vant sig vid nya sittställningen. Blir nog bra det här, när det sen blir fart ute också! Ser fram emot “sommar och sol”-cykling ute snart!

cykel_karin_13
Tävlingskittad cykel på träningstur inför Ironman Kalmar förra året – och struthjälmen på!

Tillbaka på trainern

2 reaktion på “Tillbaka på trainern

 • 9 maj, 2014 kl. 04:27
  Permalänk

  Sommar-och-sol-träning längtar jag också efter. Hoppas på bra väder till helgens lopp! (Som jag ändå avstår… orkar inte vila för att ladda idag hehe)

  Svar
 • 9 maj, 2014 kl. 08:26
  Permalänk

  Jag kör också på trainern. Kanon vid tuffa korta pass. Ja, och inte minst, vid skitväder. Det bor en liten solskenscyklist inom de flesta av oss. :)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *