I tisdags morse var jag äntligen på badet igen, för att simma med gänget. Skönt att gå dit en tidig morgon och veta att “alla” är där. Det blir så mycket roligare och lättare att simma med vänner, och köra ett planerat pass. Tiden går och vi kör på tillsammans.

Jag låg längst bak i tåget och fick slita en del. Simmade på och fick korta ner ibland för att hinna med och få extra vila. Efter en serie med 10×150 där jag ibland tog 100-ingar, slängde jag på mina fenor. Då fick jag avancera fram i tåget och kunde då också köra hela setet. Kul! Man får liksom anpassa så att det funkar. Lite kompromisser men det är det ju värt för att kunna köra ihop! Bra sparring får man om inte annat!

När jag gick från badet såg jag ute-50an som håller på att göras redo. Snart är det dags för sommarsäsong. På måndag den 19e maj öppnar det och då kör vi morgonpassen under bar himmel. Härligt det ska bli, att simma ute är underbart! Fast 50an känns alltid extremt lång i början av sommaren, konstigt!

140515_sim
Snart så! Att simma under bar himmel är det bästa!

140515_sim_inspo
Sim-inspo, bra flow i vattnet, i sin egen bubbla!

Snart utesimning!

En reaktion på “Snart utesimning!

  • 16 maj, 2014 kl. 00:54
    Permalänk

    Öppnar de så tidigt i Stockholm? Här nere i Malmö öppnar de inte förrän senare, tyvärr.
    Men får bli havet snart. Med våtdräkt och mössa då. Är ju inte så tokvarmt ännu. :)

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *