Nu när sommarvärmen kommit är det så mycket enklare att springa. Bara ge sig ut i solen och kuta lite. I söndags mötte jag upp med Sofie (och S i vagnen) för att köra ett löppass ihop. Det var längesen sist så vi hade inga problem att hitta samtalsämnen under vägen, om allt som hänt sen i våras! Jag  hade långpass på 90 min planerat, så vi sprang först en timma ihop runt hammarbyvattnet och lite på söder. Solen sken, vi körde i linne och shorts, och “alla” hade verkligen tagit sig ut i solen. Många som promenerade eller sprang, eller bara satt och njöt av värmen.

Vi fick navigera fram med vagnen och sprang på, det gick bra men Sofie fick extra träning att pusha vagn! Sen skiljdes vi åt och då sprang jag genom sjöstan för att få till mina extra minuter. Kroppen kändes bra, och det var enkelt att springa.

Lika enkelt var det inte igår när jag stack ut på distanspass igen. Lite stela ben men jag visste jag behövde springa, så det var bara att jogga på. Efter ett tag kom jag in i det, och nu sprang jag till musik och kunde bara gå in i min bubbla. Också varv runt hammarby sjö, fint men inte lika mycket folk. Lite regn i luften och grått, men alla löpare var ute iallafall! Så härligt att springa på sommaren.

På torsdag blir det löplopp igen, då kör jag Milspåret! Blir nog inget PB satt, men det blir roligt att springa lopp. Mycket pepp och många medlöpare att springa efter!

140518_lopning_03

Sommarspring!

2 reaktion på “Sommarspring!

 • 23 maj, 2014 kl. 12:24
  Permalänk

  Tack för en grymt inspirerande blogg! Mår alltid så bra efter att ha gått in på din blogg. :) Verkligen träningsglädje!

  Svar
  • 26 maj, 2014 kl. 11:49
   Permalänk

   Tack så mycket, vad roligt att du läser och gillar det!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *