Dagarna rullar på och de känns som de är så mycket längre nu när det är ljust. Härligt! Det är enkelt att träna och att bara ge sig ut, när man inte måste klä på sig massor av lager på lager. Jag gillar verkligen värmen! Dock var jag nog rätt ensam om att köra trainer inne idag. De flesta cyklister är nog ute på vägarna och kör kvällar som denna.

Men jag hade ett kvalitetspass, tröskelpass på 4×10 minuter, så det körde jag kort och hårt – inne. Benen var sega efter 3 dagars löpning, igår kom jag ut på en liten tur igen. Bara 6km, men det kändes i benen idag. Jag trodde inte jag skulle kunna köra nåt tröskelpass, men efter uppvärmningen var benen ändå med mig. Bra!

Så träningen rullar på bra! Sen vad gäller träningsprylar och teknikprylar, har jag uppgraderat mig en smula. Min gamla dator sa tack och hej, så jag köpte en ny. Över till andra sidan – mac. Och jag är riktigt nöjd än så länge!

Det gäller ju att ha en snabb dator för att kunna analysera all träningsdata, läsa  (och skriva!) träningsbloggar och hantera träningsbilder. Ja ni hör. En ny dator var bara ett måste! Nu kommer jag spara tid, slippa sitta och vänta på en seg dator, och kan då träna (och sova) mer!

140521_mac_lopning
Blev en MacBook Pro, lätt och snabb! Min favoritlöprunda, nära hem och fin utsikt hela vägen runt vattnet

Uppgradering och mer träning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *