Ledigfredag och dags för lite cykling till Torö igen. Denna gången inte på P5an utan på en racer jag fått låna inför lördagens lopp. På lördag (läs idag) kör jag nämligen Gran Fondo Stockholm, och då får jag ju köra på racer istället för tempocykel.

15 mil ska cyklas i GFS och då är det kanske bra att ha suttit på cykeln lite innan? Ja jag passade på idag när jag hade 3h 30min cykling på schemat. Jag och Viktor gjorde en favorit i repris från förra fredagen. Åkte ut till Västerhaninge där vi började cykla och körde ner till Torö och tillbaka. Det var duktigt mycket varmare idag än förra veckan, så skönt! Kort-kort var inga problem och vindarna som blåste var varma. För visst blåser det alltid på något håll, men det är bra träning kom vi fram till. Älska vind!

Cykeln som jag lånat av David funkade väldigt bra. Lätt och fin, och så hade jag putsat på den så den blänkte. Inställningarna kändes helt ok, och jag körde på utan större problem. Kul att köra racer igen, det är en lite annan känsla. Kan vara kul att variera ibland, även om jag trivs väldigt bra på min P5a!

Vi cyklade på bra ner till Torö, körde hela vägen ner till vattnet denna gången, och kollade in om fiket verkligen brunnit ner som jag hört rykten om. Jo. Det fina fiket var borta, men nybygge var på gång. Undrar dock hur lång tid det tar innan man kan cykelfika där. Vi körde upp igen till lanthandeln, tog en glass i solen innan vi sen körde i medvinden tillbaka. En fin tur, och bra uppladdning för lördagens äventyr. Nu är jag ute och kör Gran Fondo Stockholm!

140523_cykling_01
En runda på racer, för att ladda för GFS

140523_cykling_02
Fina fiket nerbrunnet! Men nytt byggs upp igen

140523_cykling_03
Vattnet såg varmt ut, dock bara 11 grader här enligt Viktor

Fredagsfavorit i repris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *