Älska att sommarvärmen var här i helgen! Det gäller att passa på och njuta, man vet aldrig hur länge den stannar. Så mitt långpass igår skulle bli av även om det var varmt och svettigt.

Jag körde värmeträning och stack ut mitt på dagen i solskenet. Sprang bort till spåren bakom Hammarbybacken. Det var längesen jag sprang där, och nu såg det annorlunda ut. En fin grönska, och torrt och fint underlag. Men backarna är där, på varje varv! Ja för jag sprang varvbana, även om jag skulle springa ett tag.

Mitt i passet körde jag fartökningar och jag anpassade de så att jag inte kom till den brantaste backen under tiden, men jag fick ändå jobba på i små böljande backar. Under vilan kom jag till backen och promenerade upp. Bra träning och bra puls! Svetten rann, och jag önskar jag hade hittat mitt vätskebälte där hemma. Inte ofta man har behövt det ännu! Nu hade jag istället med lite energi i form av en gel och sippade på den under passet. (Det som jag behövt under Milspåret i veckan!)

Fick till ett bra långpass på 1h 45min där i skogen. Skönt och varmt, och det kändes i benen i backarna. Bra pass som avslutade en bra löpvecka! Sprang ner till sjöstan och avslutade med en isglass innan jag promenerade hem. Härligt med sommar!

140525_lopning

Långpass på stigarna

2 reaktion på “Långpass på stigarna

  • 26 maj, 2014 kl. 18:56
   Permalänk

   Bra jobbat i värmen! Redan nu är det kallare.

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *