Jag har hängt på Eriksdalsbadet nu två morgnar i rad. En vecka tog det för mig att ta mig dit, efter att utebassängen öppnade. Hörde att det skulle vara så trångt och populärt i banorna, men jag tycker jag har kunnat simma på bra ändå de här dagarna!

Igår morse var det tropisk värme och solen strålade på oss morgonpigga. Det var härligt att simma under solen. Bara se vattnet och möta solens strålar i varje andetag. Simmade ett av coachens pass själv, och det gick rätt okej. Har inte simmat så mycket på sistone, alltid blir det någon gren som halkar efter i triathlonträningen!

Men nu var det dags att göra något åt det alltså, så simning två dagar i rad. Igår fick jag en antydan till solbränna på ryggen efter simningen. Märken efter en baddräkt, och så blir man lite fint brun.

Idag var det hela andra förutsättningar. Det blåste snålblåst och kallt, minst 10 grader kallare idag än igår. Fick halvspringa ut över gräsmattan till bassängen och snabbt hoppa i vattnet som var mycket varmare än luften. Imorse mötte jag dock upp med några från simgänget, vi var några tappra som ändå körde pass. Hörde att vissa istället körde OW i Hellasgården. Kan inte har varit så varmt! Men en våtdräkt hade varit bra imorse!

Vi körde ett bra improviserat pass ihop. Inte så långa pauser utan simma för att hålla sig varm. Sen sprang jag in till duschen och bastun efter avklarat pass. Solen, kom tillbaka!

140526_simning_01
Igår var det såhär soligt och varmt, imorse mer höstväder!

140526_simning_02

Simning under solen

En reaktion på “Simning under solen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *