Ny vecka och ny träning på gång. Redan har halva veckan gått när jag reflekterar över att det är ny vecka! Galet vad tiden går fort, och alldeles för fort när man vill hinna träna extra mycket.

Lite lugnare i början på veckan som vanligt, lite extra vila efter helgen. Men träning varje dag har det blivit. Nu har kroppen svarat bättre, och benen är piggare. Det har blivit en bra blandning – ett distanslöppass, ett simpass (där jag jagade fötter hela passet) och så ett lite längre trainerpass ikväll. Kom igång sent, jag har blivit en nattuggla! Inte konstigt att jag har svårt att komma upp på morgonen, men jag försöker, och ibland lyckas jag!

Snart är det långhelg igen, denna gång med resten av Sverige. Perfekt helg för mycket träning och svensk sommarvärme ska det också bli. Ser fram emot det!

140604_traning_05
Orange is the new black! Sommarvärme till löpningen. Nötcreme och lite sportdryck till trainerpasset

140604_traning_09
2 timmar framför sitcom och dokumentär på teven, tiden går rätt fort ändå!

Kort och blandat startar veckan

En reaktion på “Kort och blandat startar veckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *