Nu är det mängdveckor och det märks, speciellt nu på helgen. Är inne i andra större veckan inför nästa race – Ironman Austria – som bara är 3 veckor bort! Tiden går för fort, men det jag kan göra är att träna mina pass och hoppas på att jag sen är redo när race kommer. Men klart, finns det någon som någonsin känner sig helt “klar” med träningen inför tävling? Alltid är det något man skulle vilja ha hunnit med, tränat mer av.

Det har blivit en bra blandning av pass, rätt lika förra veckans upplägg men bara längre pass och fler intervaller.

Torsdagen blev en triathlondag med simning på morgonen och sen både trainerpass och löpning på kvällen. Jag ville gärna hinna med alla pass, så det var bara att köra på. Tempopasset på trainer kändes helt okej, och benen känns bättre denna veckan än förra. Alltid nåt! Löpningen känns okej den med, jag ska ju inte springa så himla snabbt sen på tävling, ska bara kunna hålla den fart jag har – länge!

I fredags körde jag cykling på Södertörn med Stefan, som jag körde med på Mallorca. En riktigt bra och trevlig tur. Körde Torö t/r men även lite NYA vägar! Ja om man nu räknar samma väg på olika håll som två olika vägar, men det var intressant! Jag kommer snart känna mig hemma på Södertörn också, som jag gör på Ekerö. Vi fick till passet bra, 4h30min och över watt-intervallet som jag skulle hålla. Kändes bra! Får se dock om benen är med mig imorgon med, eller om de nu tagit slut.

Dagens träning blev simning och långpass löpning. Det är detta jag ändrat nu med hjälp av tränare. Jag cyklar inte ALLA lediga dagar, utan ägnar lite mer tid åt de andra grenarna också, även om det känns “konstigt”. Långpasset löpning i skogen idag var riktigt kul. Kände mig lite piggare än sist jag sprang där, eller om det bara var inbillning. Gillar dock sommarvärmen och att det är så lätt att ta sig ut och träna. Det kan aldrig bli för varmt för träning i Sverige!

140607_traning_01
Lite simning ute, helst i sol!

140607_traning_02
Cykling t/r Torö, då får man ibland få en liten paus här

140607_traning_03
Långlöpning på stigarna idag, blev en kvällstur

140607_traning_07
På väg hem på bryggorna, härligt!

Big weekend

4 reaktion på “Big weekend

 • 8 juni, 2014 kl. 09:18
  Permalänk

  Spännande med race snart :)!

  Så mycket bra träning under en helg! Grymt!!!

  Svar
  • 8 juni, 2014 kl. 21:32
   Permalänk

   Ja det ska bli kul! Känns fortf lite overkligt dock, kanske fattar det när jag väl är på plats som vanligt :-) Tack Lina!

   Svar
 • 8 juni, 2014 kl. 15:32
  Permalänk

  Det ska bli kul att se vad du presterar med tanke på din imponerande träning.
  Du är grym Karin!

  Svar
  • 8 juni, 2014 kl. 21:32
   Permalänk

   Tack Jörgen! Jag ska göra mitt bästa!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *