Veckan har börjat lugnt som vanligt, har jag vilodag så är det alltid i början på veckan. Kan kännas ovant då man ofta vill börja veckan “bra”, men efter en lång träningshelg så är det ju vettigt med lite återhämtning.

I måndags var jag en helkväll på Access Rehab. Först på bra idrottsmassage hos Sara, och sen in till naprapat Andreas för lite knäckning. Fick igång musklerna igen, och nu rak i kroppen så jag är redo för mer träning. Lite renovering alltså, sen avslutade jag kvällen med en promenad i Sjöstan med en vän. Bra att ha lite aktiv vila ändå.

Träningskatten då? Jo jag är kattvakt igen och han har vant sig vid mina träningsrutiner. Var faktiskt en bra hjälp igår morse för att jag ska komma upp till morgonträningen. Kl.5:30 blev jag biten i tån och sen fick jag en tass i ansiktet som att “hallå kan du vakna nån gång då, jag är hungrig!”. Bra, jag kom upp, hann ge katten mat och sen tog jag båten över till söder. Eriksdalsbadet badade i sol denna morgon, och jag körde simpass med de snabba pojkarna. Ja alltså, jag hade fenor på och hängde aldrig med hela seten, men jag fick kämpa och fick till en timmes bra simning!

Igårkväll blev det istället trainer igen, 2 timmar i zon2, och jag kollade på teve samtidigt och peppades av bra spinningmusik (Tack Glenn!). Katten ville ha sällskap så han låg brevid och kollade på. Det kanske är ett bra betyg på tyst trainer när t.om katten står ut? Benen kändes iallafall helt okej, och jag klarade av passet såsom planerat.

Nu är veckan igång igen, ser fram emot den sista mängdhelgen innan det sen blir nedtrappning och tapering inför race!

140611_traning_01

140611_traning_02

140611_traning_06

Lugn start och träningskatten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *