Imorgon bitti bär det av till Österrike. Nu är den här, årets tävlingssäsong! Jag känner mig ringrostig och känns som att det var jättelänge sen sista tävling, fastän det bara är drygt 7 månader sedan.

Det svåraste är ju att känna sig stark och snabb trots att man ska vila ordentligt, och att tro på att man har tränat tillräckligt. Hur är formen egentligen? Ja vem vet. Det återstår att se på tävlingsdagen!

Jag har laddat med vila och återställt kroppen. Var hos Access Rehab idag och blev utknäckt till en rak och fullt fungerande kropp igen (med rörlighet i ryggen!). Avslutade sen med en massage ikväll, och fick med beröm godkänt på musklerna!

Förutom vila har jag packat för fullt. Cykeln delades i bitar och packades försiktigt, och sen ska alla andra prylar med. Alla kläder och saker inför race, att jag aldrig känner mig lugn inför det. Känns alltid som att jag glömmer något! En sak jag glömt är min prerace-ritual att gå till frisören innan race. Damn! I min garderobsjakt på triathlonprylarna hittade jag istället en keps som får dölja, och de slitna topparna på håret får jag överleva. Att bryta en ritual gör istället att jag får strunta i hjärnspökena och bara köra på ändå!

Har satt på mitt AWA-klistermärke på cykeln och ser fram emot ett race där man behandlas som proffs och kungligheter. Eller nej så kanske det inte var? Men kanske en egen kö in till incheckningen då? (och så får man KÖPA speciella kläder om man vill) Det bästa med att vara guld-all-world-athlete är att jag får anmäla mig före alla andra till vissa tävlingar. Så ni ser, det här ironmanäventyret kommer ju att fortsätta! Iallafall så länge jag tycker det är kul! Imorgon blir det Österrike, nytt land, ny stad, ny tävling. Spännande!

140623_packa

Packning pågår

En reaktion på “Packning pågår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *